SUBWAY®-KONSERNIN TIETOSUOJALAUSUNTO

Voimaantulopäivä: 6.10.2021
Päivitetty: 11 lokakuuta 2023

Tässä Tietosuojalausunnossa kuvataan tavat, joilla me keräämme, käytämme, paljastamme, siirrämme ja säilytämme tietojasi. Siinä selitetään myös henkilötietoja koskevat oikeutesi.

KUINKA VOIT OTTAA YHTEYTTÄ

Jos haluat lähettää pyynnön tarkasteltuasi tätä Tietosuojalausuntoa tai jos sinulla on kysyttävää tai huolia yksityisyyteen liittyen, ota yhteyttä:

The Subway® Group Privacy Office
c/o Franchise World Headquarters, LLC
1 Corporate Drive, Suite 1000
Shelton, CT, 06484
USA
Sähköpostiosoite: privacy@subway.com

Jos sinulla on invaliditeetti ja tarvitset tämän Tietosuojalausunnon vaihtoehtoisessa muodossa, ota meihin yhteys osoitteessa privacy@subway.com.

TIETOA TÄSTÄ LAUSUNNOSTA

Subway-konserni. Subway-konserni (”me”, ”meidän”) koostuu useista eri yhtiöistä, mukaan lukien mutta ei niihin rajoittuen Subway IP LLC (joka omistaa patentoidun järjestelmämme, jonka avulla ravintoloita perustetaan ja niiden toimintaa ylläpidetään Subway®-ravintoloiden kehittämiseksi kautta maailman), FWH Technologies, LLC (Subway®-ravintoloissa kautta maailman käytetyn SubwayPOS®-ohjelmiston omistaja ja lisensoija), Franchise World Headquarters, LLC (palveluorientoitunut yritys, joka tarjoaa liiketoimintaan liittyviä peruspalveluita muille Subway-konsernin yhteisöille), Subway® franchise-antajat (jotka tarjoavat ja myyvät toimilupia kautta maailman) ja Subway®-mainostusyhteisöt (jotka myöntävät paikallista mainostusrahoitusta ja panevat täytäntöön paikallisia aktiviteetteja Subway®-ravintoloille ja Subway® franchise-yrittäjille kautta maailman). Nähdäksesi luettelon Subway-konsernin yhteisöistä, jotka saattavat päästä käsiksi henkilötietoihisi, lue alla oleva osio “Konsernimme yhtiöt”.

Mihin tätä lausuntoa sovelletaan. Tätä Tietosuojalausuntoa sovelletaan henkilötietoihin, joita Subway-konserni kerää sinun vuorovaikuttaessasi Subway®-brändin kanssa internetissä ja sen ulkopuolella. Tähän sisältyvät tiedot, joita on kerätty verkkosivujemme, WiFi-palveluidemme tai samankaltaisen teknologian kautta, jota on käytössä Subway®-ravintoloissa, brändätyillä kolmansien osapuolten alustojen verkkosivuilla (ts. sosiaalisten verkostojen palvelut), sekä tiedot, joita on kerätty mobiilisovelluksista, suoramarkkinointikampanjoidemme tai muun viestinnän kautta, sekä sinun ostaessasi tuotteitamme, tilatessasi kotiinkuljetuksen tai noutopalvelun, tilatessasi uutiskirjeemme tai tarjouksiamme, ottaessasi osaa tarjouskampanjaamme, ottaessasi yhteyttä asiakastukeen, hakiessasi työpaikkaa tai pyrkiessäsi franchise-yrittäjäksi (yhteisesti “Subwayn palvelut”)

Mihin tätä lausuntoa ei sovelleta. Tätä Tietosuojalausuntoa ei sovelleta (1) Subwayn palveluihin, joiden yhteydessä esitetään toinen Tietosuojalausunto, (2) kolmansien osapuolten verkkosivuihin, mukaan lukien verkkosivuihin, joita ylläpitävät Subwayn® franchise-yrittäjät, ja (3) silloin, kun olet vuorovaikutuksessa kanssamme työntekijänä. Subway®-ravintolat omistaa ja niitä ylläpitävät itsenäiset Subway® franchise-yrittäjät. Kukin ravintola on yksinomaisesti ja itsenäisesti vastuussa lakien ja säännösten noudattamisesta ja tätä Tietosuojalausuntoa ei sovelleta niiden ylläpitämiin Subway®- franchise-yrittäjiin, verkkosivuihin tai mobiilisovelluksiin. Lue Subway® franchise-yrittäjien tietosuojailmoitukset saadaksesi tietoa siitä, kuinka ne käyttävät asiakastietoja. Toisinaan meidän täytyy ehkä ohjata asiakkaita kolmansien osapuolten verkkosivuille. Jos päätät vierailla kolmansien osapuolten verkkosivuilla, me emme ole vastuussa kyseisten verkkosivujen tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä. Me suosittelemme, että tarkastelet kyseisten verkkosivujen tietosuojakäytäntöjä ennen kuin lähetät henkilötietojasi. Jotkin kolmannet osapuolet saattavat päättää jakaa käyttäjiään koskevia tietoja meidän kanssamme; tällaista jakamista säätelee yrityksen tietosuojakäytäntö, ei tämä Tietosuojalausunto.

Muutokset tähän lausuntoon. Jos teemme tähän lausuntoon mitään olennaisia muutoksia, me ilmoitamme sinulle tästä julkaisemalla ilmoituksen tälle verkkosivulle tai lähettämällä sähköpostia (viesti lähetetään tililläsi ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen). Siinä missä sovellettavat tietosuojalait velvoittavat meitä toimimaan näin, me pyydämme suostumustasi kaikkiin olennaisiin muutoksiin, jotka vaikuttavat siihen, kuinka me käytämme henkilötietojasi. Suosittelemme, että tarkastelet tätä sivua säännöllisesti saadaksesi ajantasaista tietoa tietosuojakäytännöistämme.

KERÄÄMÄMME HENKILÖTIEDOT

Vieraat

Kun käytät Subwayn palveluita, me saatamme pyytää sinua antamaan tiettyjä henkilötietoja. Se, mitä henkilötietoja me keräämme sinulta, riippuu siitä, millä tavoin vuorovaikutat kanssamme tai siitä, mitä Subwayn palveluita käytät, mutta niihin voivat lukeutua seuraavat:
  • Yhteystiedot. Me saatamme kerätä henkilökohtaisia ja/tai yrityksen yhteystietoja, mukaan lukien etunimesi, sukunimesi, postiosoitteesi, toimitusosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja muita samankaltaisia tietoja.
  • Maksutiedot. Jos teet ostoksen verkossa, sinua saatetaan pyytää antamaan luottokorttisi/pankkikorttisi numero sekä siihen liittyviä rahoitustietoja (kuten voimassaolon päättymispäivä, turvakoodi ja laskutusosoite), tai muita maksutietoja (esimerkiksi Subway®-kortti), riippuen valitsemastasi maksutavasta.
  • Tilitiedot. Kun luot Subway®-tilin, käytät verkkopalveluitamme tai ostat tuotteitamme, me keräämme käyttäjänimesi ja salasanasi kaltaisia tietoja. Tilitietoihisi saattaa sisältyä myös se, kuinka ostit Subwayn palveluita tai rekisteröidyit niiden käyttäjäksi, käyttämiesi Subway-palveluiden ostotapahtumasi ja laskutus- ja tukihistoriasi sekä kaikki muut tiedot, jotka liittyvät luomaasi tiliin. Ne sisältävät tietoja Subway®-korttiesi käytöstä ja osallistumisestasi Subway ® Rewards-kanta-asiakasohjelmaan (Suomessa, Subway Rewards®-kanta-asiakasohjelma), mukaan lukien niihin liittyvät maksutapahtumat sekä ravintolassa että verkossa, riippumatta siitä keräämmekö tiedon suoraan sinulta vai palveluntarjoajan kautta, jonka kanssa teemme yhteistyötä näiden ohjelmien tarjoamiseksi.
  • Käyttötiedot. Näitä ovat henkilötiedot, joita me keräämme sinusta käyttäessäsi Subwayn palveluita. Näihin tietoihin voivat lukeutua tiedot päivämäärästä ja ajasta, jolloin kirjauduit sivustoillemme, sekä tiedot siitä, millä tavoin olet käyttänyt kolmansien osapuolten sovelluksia ja saamaasi mainostusmateriaalia.
  • Markkinointi ja viestintä. Me saatamme myös kerätä tietoa asetuksistasi, mitä tulee markkinointimateriaaliin, jota saat meiltä ja kumppaneiltamme.
  • Tunnistetiedot. Me keräämme käyttäjätunnuksia, salasanoja, sähköpostiosoitteita ja samankaltaisia turvatietoja, joita tarvitaan Subway®-tiliesi varmentamiseen ja niille kirjautumiseen.
  • Sosiaalisen median kautta saadut tiedot. Saatat myös saada mahdollisuuden yhdistää Facebook-tilisi tai muut sosiaalisen median tilit Subway-palveluihin. Kun käytät näitä omaisuuksia, sinua koskevia tietoja saatetaan kerätä tai jakaa ominaisuudesta riippuen. Nämä ominaisuudet saattavat kerätä esimerkiksi IP-osoitteesi tai tietoa siitä, millä sivuilla käyt verkkosivustollamme. Ne voivat myös tallentaa evästeen, jotta ominaisuus toimisi oikein. Ne voivat myös sallia sosiaalisen median palveluiden antavan meille sinua koskevaa tietoa, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja muita yhteystietoja. Saamamme tiedot riippuvat tietosuojaa koskevista asetuksistasi sosiaalisen median verkostossa. Suosittelemme, että tarkastelet tietosuojaa koskevia käytäntöjä ja asetuksia käyttämissäsi sosiaalisen median palveluissa, jotta voisit varmistua siitä, että ymmärrät, mitä tietoja ne keräävät, käyttävät ja jakavat.
  • Asiakaspalvelu, kyselyt ja tarjoukset. Toisinaan annat meille muita henkilötietoja vuorovaikuttaessasi asiakastukikanaviemme kanssa verkossa, puhelimitse tai postitse, osallistuessasi asiakaskyselyihimme tai tarjouskampanjoihimme, parantaaksesi kykyämme toimittaa Subwayn palveluita tai auttaaksesi meitä vastaamaan kyselyihisi. Muita henkilötietoja voivat olla äänitallenteet, valokuvat ja videot.
  • Tiedot, jotka annat muista. Saatat päättää antaa meille tietoja toisesta henkilöstä (kuten hänen nimensä, sähköpostiosoitteensa, osoitteensa tai puhelinnumeronsa) niin, että me voimme suositella tai lähettää tuotteita tai palveluita kyseiselle henkilölle. Paikallinen lainsäädäntö voi velvoittaa sinua hankkimaan suostumuksen kyseiseltä henkilöltä, jos aiot antaa hänen tietonsa Subway-konsernille. Me saatamme vuorostamme käyttää antamiasi tietoja tämän Tietosuojalausunnon mukaisesti.
  • Laitetiedot ja tekniset tiedot. Me keräämme teknisiä tietoja sinun käydessäsi verkkosivuillamme tai käyttäessäsi mobiilisovelluksiamme tai muita sähköisiä palveluitamme. Näitä ovat esimerkiksi Internet-protokollaosoitteesi (IP), kirjautumistietosi, käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, laitteesi käyttöjärjestelmä ja selaimen tyyppi, aikavyöhykeasetus ja sijainti, kieli, laitetunnisteet, sen verkkosivun osoite, jolta tulit sivullemme sekä se, minne navigoit verkkosivuillamme ja muut tiedot, jotka koskevat istuntoasi verkkosivuillamme.
  • Sijaintitiedot. Saatamme kerätä tietoja sijainnistasi päättelemällä sen IP-osoitteestasi tai saamalla sen mobiililaitteestasi, jos laitteesi on määritetty jakamaan sijaintitiedot. Tiedot auttavat meitä esimerkiksi näyttämään sinulle lähimmän Subway®-ravintolan, mihin käytämme palvelujen, kuten Google Maps ja Apple Maps, tarjoamia sijaintitietoja. Useimmissa laitteissa ja selaimissa voit hallita sijaintitietojen jakamista muuttamalla selaimen tai laitteen asetuksia. Saat tietoja Google Mapsin keräämistä ja jakamista sijaintitiedoista lukemalla Googlen tietosuojalausunnon.
  • Joissakin tilanteissa meille antamasi henkilötiedot voivat olla soveltuvien yksityisyydensuojalakien tarkoittamia “arkaluonteisia henkilötietoja”. Keräämämme arkaluonteiset henkilötiedot ovat esimerkiksi: tarkat sijaintitiedot ja tietyt maksu- ja tilitiedot, kuten turvakoodit, pääsykoodit ja salasanat, joilla tiliä voi käyttää.
Työpaikan hakijat

Jos haet työpaikkaa Subway-konsernilta, saatamme kerätä hakemuksesi ja palkkausprosessin osana tietoja. Keräämämme henkilötiedot saattavat sisältää: nimesi, sähköpostiosoitteesi, kotiosoitteesi, puhelinnumerosi, virallisen henkilötodistuksesi (passi, ajokortin numero, henkilötunnus), syntymäaikasi, pankkitiedot, koulutus- ja rikostaustasi, työhön liittyvät pätevyydet, työhistorian, taloudelliset tiedot, sähköisen allekirjoituksen, fyysiset rajoitteet, erityistarpeet ja suositukset. Saatamme saada näitä tietoja myös silloin, kun jätät hakemuksesi kolmannen osapuolen sivustolle tai rekrytoijan tai työnvälittäjän kautta.

Joissakin tilanteissa meille antamasi henkilötiedot voivat olla soveltuvien yksityisyydensuojalakien tarkoittamia “arkaluonteisia henkilötietoja”. Keräämämme arkaluonteiset henkilötiedot sisältävät: rotu- tai etnisen taustan, filosofiset uskomukset, kansallisuuden, ammattiliittojen jäsenyydet, seksuaalisen suuntautumisen, poliittiset kannat, terveystiedot, kansalaisuuden, passin, ajokortin numeron, henkilötunnuksen ja muita luokkia soveltuvien lakien mukaisesti. Siinä määrin kuin annat arkaluonteisia henkilötietoja Subwaylle ja laki vaatii, annat Subwaylle suostumuksen näiden tietojen käsittelyyn tämän Tietosuojalausunnon mukaisesti.

Kaikki tiedot, mukaan lukien hakuprosessin aikana antamasi henkilötiedot, liitetään työntekijätietoihisi, jos sinut hyväksytään työntekijäksi. Työntekijän henkilötietoihin sovelletaan muita käytäntöjä, eikä tämä Tietosuojalausunto koske niitä.

Franchise-yrittäjät ja yrityskehittäjät (Business Developers)

Jos haet Subway-konsernin franchise-yrittäjäksi tai yrityskehittäjäksi, saatamme kerätä tietoja hakemuksesi osana. Keräämämme henkilötiedot saattavat sisältää rajoittumatta: nimesi, syntymäaikasi, henkilökohtaisen ja työsähköpostiosoitteesi, kotiosoitteesi, henkilökohtaiset puhelinnumerosi, virallisen henkilötodistuksesi (passi, ajokortin numero, henkilötunnus), valokuvia ja videoita, siviilisäätysi, koulutustaustan, taloudelliset ja pankkitiedot, tiedot oikeusjutuista, rikostaustan ja luottohistorian, työtehtävän, työhön liittyvät pätevyydet, työhistorian, verotustiedot, sähköisen allekirjoituksen ja veteraanistatuksen.

Jotkin antamasi henkilötiedot voivat olla joidenkin maiden yksityisyydensuojalakien tarkoittamia “arkaluonteisia henkilötietoja”. Arkaluonteiset henkilötiedot voivat sisältää: rotu- tai etnisen taustan, filosofiset uskomukset, kansallisuuden, ammattiliittojen jäsenyydet, seksuaalisen suuntautumisen, poliittiset kannat, terveystiedot, kansalaisuuden, passin, ajokortin numeron, henkilötunnuksen ja muita luokkia soveltuvien lakien mukaisesti.

Kaikki tiedot, mukaan lukien hakuprosessin aikana antamasi henkilötiedot, liitetään osaksi toimilupaasi tai yrityskehittäjätietojasi.

MITEN KERÄÄMME TIETOJA

Keräämme tietoja suoraan sinulta

Kun käytät Subwayn palveluita, me saatamme pyytää sinua antamaan tiettyjä henkilötietoja, jotta pääsisit käsiksi tuotteisiimme tai jotta voisit käyttää palveluitamme. Keräämme tietoja esimerkiksi silloin, kun teet tilauksen, luot tilin tai otat meihin yhteyttä. Keräämme sinulta tietoja myös silloin, kun tilaat sähköpostiviestintää, jätät työhakemuksen tai muuten annat meille tietoja sinusta. Tietoja saatetaan kerätä kasvotusten, puhelimitse tai verkossa.

Keräämme tietoja automaattisesti

Kun käyt Subway-palveluiden tai muiden kolmansien osapuolten mainostajien ja/tai palveluntarjoajien sivuilla tai vuorovaikuttaessasi niiden kanssa, me saatamme käyttää erilaisia teknologioita, jotka keräävät tietoa toiminnastasi verkossa automaattisesti tai passiivisesti. Me ja palveluntarjoajamme käytämme evästeiden, jäljitteiden, yksilöllisten mainostunnisteiden ja mobiililaitetunnisteiden kaltaisia teknologioita kerätäksemme tietoa verkkosivujemme ja mobiilipalveluidemme käytöstä. Saadaksesi lisätietoja, mukaan lukien tietoa siitä, millaisia evästeitä Subway®-verkkosivuilla käytetään ja kuinka voit hallinnoida niitä, lue alla oleva osio “Evästeet ja kohdennettu mainonta”.

Saamme tietoja kolmansilta osapuolilta

Me saatamme kerätä sinua koskevia tietoja muilta yrityksiltä ja organisaatioilta, mukaan lukien palveluntarjoajiltamme, julkisista tietokannoista, sosiaalisen median alustoilta, markkinointikumppaneiltamme tai erilaisilta itsenäisiltä hankintaorganisaatioilta, jotka on perustettu Subway® franchise-yrittäjien eduksi. Näitä tietoja ovat esimerkiksi julkisista tietokannoista tai tietojen yhdistelypalveluista saadut tiedot, kuten demografiset tiedot, median kulutus, aiemmat ostokset, ostostottumukset, kanta-asiakastiedot ja elämäntapoja koskevat asetukset.

Itsenäiset hankintaorganisaatiot tarjoavat erilaisia tukitoimintoja kullakin alueella sijaitseville Subway® franchise-yrittäjille. Tällaisia tukitoimintoja voivat olla niihin rajoittumatta palkkio-, kanta-asiakas- ja lahjakorttikampanjoiden täytäntöönpano, joiden osalta me voimme tehdä kyseisiä ohjelmia koskevaa markkinointityötä itsenäisen hankintaorganisaation kanssa. Itsenäisiä hankintaorganisaatioita, joiden kanssa me teemme yhteistyötä, ovat Independent Purchasing Cooperative, Inc. (Yhdysvallat, sen territoriot ja Kanada), Independent Purchasing Company (Australaasia) Ltd. (Aasia, Australia, ja Uusi-Seelanti), Latin American and Caribbean Independent Purchasing Company (Latinalainen Amerikka and Karibia), Independent Purchasing Company Europe Limited (Eurooppa) ja Middle East Independent Purchasing Company Ltd. (MEIPC) (Lähi-itä).

Keräämme julkisesti saatavilla olevia tietoja

Saatamme kerätä julkista tietoa sinusta esimerkiksi silloin, kun vuorovaikutat kanssamme sosiaalisen median kautta. Keräämällä sinusta lisätietoa me voimme korjata virheellistä tietoa, parantaa ostotapahtumiesi tietoturvaa ja antaa sinulle sellaisia tuotesuosituksia ja erityistarjouksia, jotka kiinnostavat sinua todennäköisemmin.

Yhdistelemme tietoja

Me saatamme yhdistellä sinusta keräämiämme tietoja, mukaan lukien tietoa, jota annat meille suoraan ja tietoa, jota me keräämme automaattisesti Subwayn palveluiden kautta sekä tietoa, jota on kerätty muilta käyttämiltäsi tietokoneilta tai laitteilta, joko internet-lähteistä tai internetin ulkopuolelta sekä kolmansilta osapuolilta. Jos me yhdistelemme henkilötietojasi ja muita tietojasi kuin henkilötietoja, me kohtelemme yhdisteltyjä tietoja henkilötietoina tämän Tietosuojalausunnon mukaisesti.

KUINKA KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI

Me saatamme käyttää keräämiämme tietoja seuraavilla tavoilla.

Tarjotaksemme sinulle palveluitamme ja sopimuksemme, kuten:
  • täyttääksemme pyyntösi ja tilauksesi sekä käsitelläksemme maksuja tuotteistamme ja palveluistamme;
  • luodaksemme ja hallitaksemme tilejäsi;
  • kommunikoidaksemme sinulle meillä tekemistäsi tilauksista, ostoista tai tileistä tai muutoksista käyttöehtoihimme ja Tietosuojalausuntoomme, mukaan lukien kaikkien mahdollisten pyyntöjen, kysymysten tai kommenttien käsittely;
  • kommunikoidaksemme sinulle ja hallitaksemme osallistumistasi erityisiin tapahtumiin, ohjelmiin, webinaareihin, kyselyihin, kilpailuihin, arvontoihin ja muihin tarjouksiin;
  • tarjotaksemme sinulle Subway® Card -palveluja;
  • mahdollistaaksemme osallistumisesi Subway® MVP Rewards -kanta-asiakasohjelmaan (Suomessa Subway Rewards®-kanta-asiakasohjelmaan);
  • tarjotaksemme sinulle verkkopalveluita, joihin kuuluvat verkkosivumme ja/tai mobiilisovelluksemme;
  • tarjotaksemme asiakastukea, mukaan lukien kaikkien mahdollisten palveluitamme koskevien huolien käsittely;
  • todentaaksemme henkilöllisyytesi esimerkiksi palvelupuheluiden aikana, kirjautumistiedoilla tai tapahtumiin rekisteröityessäsi;
  • valvoaksemme kanssasi tekemiämme sopimuksia ja täyttääksemme sopimuksen mukaisen toiminnan ja
  • todellisten henkilöhallinnollisten ja yrityshallinnollisten syiden vuoksi
Markkinoidaksemme sinulle tuotteita ja palveluita, parantaaksemme palveluitamme ja toteuttaaksemme seuraavia oikeutettuja liiketoimintaintressejä, kuten:
  • kertoaksemme sinulle tuotteistamme ja palveluistamme, kilpailuista, tarjouksista tai erityistapahtumista, joiden me uskomme kiinnostavan sinua osallistuessasi Subway®-kanta-asiakasohjelmaan;
  • personoidaksemme kokemustasi ravintoloissamme ja verkkopalvelualustoillamme;
  • varmentaaksemme henkilöllisyytesi tai viestiäksemme sinulle Subwayn palveluita koskevista aktiviteeteistamme;
  • operoidaksemme, arvioidaksemme ja parantaaksemme liiketoimintaamme, kuten kehittääksemme uusia tuotteita ja palveluja, hallitaksemme viestintäämme, tehdäksemme asiakastutkimusta ja operaatioanalyysiä, arvioidaksemme myyntimme, markkinointimme ja mainontamme tehokkuutta, analysoidaksemme ja kehittääksemme tuotteitamme ja palvelujamme, suorittaaksemme kirjanpitoa, auditointia, laskutusta, sovittelua ja perintää;
  • hallinnoidaksemme ja suojellaksemme liiketoimintaamme ja tätä verkkosivua (mukaan lukien vianetsintä, data-analyysi, testaus, järjestelmän huolto, asiakastuki, raportointi ja tietojen hostaus);
  • vastataksemme ja käsitelläksemme hakemuksia mahdollisilta franchise-yrittäjiltä, yrityskehittäjiltä ja työntekijöiltä;
  • käyttääksemme analytiikka- ja profilointiteknologiaa personoidaksemme käyttökokemustasi; toimittaaksemme mielenkiinnon kohteitasi vastaavaa sisältöä (mainonta mukaan lukien) ja informoidaksemme sinua siitä, kuinka Subwayn palveluita käytetään (katso lisätietoja alla olevasta osiosta “EVÄSTEET JA KOHDENNETTU MAINONTA”);
  • linkittääksemme tai yhdistääksemme muilta saamiamme tietoja, jotta ymmärtäisimme tarpeitasi paremmin, voidaksemme suorittaa mielenkiinnon kohteisiin perustuvaa tai kohdistettua mainontaa tai suorittaaksemme uudelleenmarkkinointitoimia tietokoneillasi tai muilla laitteillasi;
  • varmistaaksemme verkostojemme ja järjestelmiemme tietoturvan, mukaan lukien parantaaksemme kykyämme diagnosoida teknisiä ja palveluun liittyviä ongelmia ja suorittaaksemme tiliisi tai aktiviteetteihisi liittyviä vianetsintätoimenpiteitä ja etsiäksemme niihin liittyviä ohjelmointivirheitä ja vikoja;
  • tunnistaaksemme ja arvioidaksemme työnhakijoita sekä ehdokkaita muihin tehtäviin, joita saattaa tulla tarjolle;
  • tehdäksemme rikosrekisterin ja luottotietojen tarkastuksia (kuten haut sanktiolistoilta) lain sallimissa ja vaatimissa tilanteissa;
Voidaksemme noudattaa sovellettavaa lainsäädäntöä, kuten:
  • suojautuaksemme huijauksilta ja muulta rikolliselta toiminnalta, korvausvaatimuksilta ja vastuilta sekä tunnistaaksemme ja ehkäistäksemme niitä;
  • voidaksemme noudattaa oikeudellisia velvoitteita ja käytäntöjemme sääntöjä;
  • muodostaaksemme oikeudellisen vaateen tai puolustaaksemme sitä; ja
  • seurataksemme vaatimustenmukaisuusongelmia ja raportoidaksemme niistä.
Yleisten etujen vuoksi:
  • me voimme käyttää henkilötietojasi, jos meillä on perusteltu syy uskoa, että on olemassa perustavanlaatuinen tietoturva- tai tuoteongelma, josta meidän on joko kerrottava sinulle tai viranomaisille ja jos tietojesi käyttö ehkäisee tai potentiaalisesti minimoi sinuun tai muihin kohdistuvan vaaran.
Sinun suostumuksellasi (siinä missä sovellettava lainsäädäntö sitä vaatii) me voimme käyttää keräämiämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:
  • käsitelläksemme arkaluonteisia henkilötietoja (soveltuvien lakien sen salliessa)
  • lähettääksemme sinulle sähköpostiviestejä tai tekstiviestejä koskien tuotteita ja palveluita, kilpailuja, tarjouksia tai erityistapahtumia, joiden uskomme kiinnostavan sinua;
  • lähettääksemme sinulle liiketoimintakumppaneidemme tuotteita ja palveluita koskevia sähköpostiviestejä tai tekstiviestejä;
  • tarjotaksemme sijaintipohjaisia palveluita;
  • käyttääksemme evästeitä ja samankaltaisia teknologioita.
Me saatamme käyttää sinusta keräämiämme tietoja muilla tavoilla, joista me kerromme sinulle kerätessämme niitä ja joita varten me pyydämme suostumustasi, jos laki niin vaatii.

Emme käytä tai luovuta arkaluonteisia henkilötietoja Kalifornian laissa määritellyllä tavalla ominaisuuksien päättelyyn tai muihin tarkoituksiin, paitsi laissa sallittuihin tarkoituksiin.

TIETOJESI JAKAMINEN

Me saatamme jakaa sinusta kerättyjä tietoja seuraavien tyyppisten yritysten kanssa seuraavilla tavoilla:

Subway-konsernin sisäisesti

Subway-konserni saattaa jakaa tietojasi yhteisöidemme sisällä, jotta voisimme panna täytäntöön palkkio- ja kanta-asiakasohjelmiamme, käsitellä tilauksia ja pyyntöjä ja laajentaa ja mainostaa tuote- ja palvelutarjontaamme. Niillä Subway-konsernin jäsenillä, jotka pääsevät käsiksi henkilötietoihisi, ei ole lupa käyttää tai jakaa näitä tietoja, lukuun ottamatta tapoja, jotka on esitetty tässä Tietosuojalausunnossa.

Kolmansien osapuolten kanssa

Subway® franchise-yrittäjät ja yrityskehittäjät. Jos päätät ottaa meihin yhteyttä tai täyttää kokemuksiasi koskevan kyselyn Subway® franchise-yrittäjän ravintolassa, me saatamme jakaa tietojasi Subway® franchise-yrittäjän kanssa, jotta se voisi käsitellä pyyntösi, kehusi tai valituksesi. Me saatamme myös jakaa tietosi ravintolan toimintaa valvovalle yrityskehittäjälle. Yrityskehittäjät ovat itsenäisiä Subway® franchise-antajan toimeksisaajia, jotka ovat vastuussa yrityksen kasvusta kullakin alueella. Itsenäiset hankintaorganisaatiot. Alueestasi riippuen me saatamme jakaa henkilötietojasi soveltuvalle itsenäiselle hankintaorganisaatiolle sekä niiden tytäryhtiöille markkina-alueellasi verkko-ostojen, lahjakorttien rekisteröimisen ja palkkio- ja kanta-asiakkuusohjelmien täytäntöönpanon yhteydessä.

Palveluntarjoajat. Me saatamme jakaa henkilötietojasi kauppiaille, jotka tarjoavat meille palveluita - tällaisia kauppiaita ovat esimerkiksi yritys- ja ammattilaispalvelut ja tekniset tukipalvelut. Näitä ovat näihin rajoittumatta: palveluntarjoajat, jotka isännöivät Subwayn palveluita tai hoitavat Subway-palveluiden liiketoimintaa; maksujen käsittelypalvelut; elintarvikkeiden toimitusyritykset; tiedon käsittelypalvelut tai muut tietotekniset palvelut; tutkimuksen ja analyysien tarjoajat, asiakaskokemuksen hallinnointipalvelut ja palveluntarjoajat, jotka auttavat yksilöllisen asiakaskokemuksen personoinnissa. Me emme anna näille kauppiaille lupaa käyttää tai jakaa näitä tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin palveluiden tarjoamiseksi meidän puolestamme.

Markkinointikumppanit. Saatamme jakaa tietoja, lukuun ottamatta matkaviestimen lähtötietoja ja osallistumissuostumustietoja, kolmansille osapuolille tuottaaksemme markkinointia ja mainontaa, kuten tarjotaksemme kontekstit ylittävää käyttäytymiseen perustuvaa mainontaa verkkosivustoillamme. Kaliforniaa koskevassa tietosuojailmoituksessamme (alempana) määrittelemme, minkä kategorioiden tietoja jaetaan kontekstit ylittävää käyttäytymiseen perustuvaa mainontaa varten verkkosivustoillamme.

Arpajaiset, kilpailut ja tarjoukset: Jos päätät osallistua arpajaisiimme, kilpailuumme tai muuhun tarjoukseen, me saatamme paljastaa tietosi kolmansille osapuolille tai julkaista ne kyseisen tarjouksen täytäntöönpanon yhteydessä siltä osin kuin lainsäädäntö niin vaatii, kuin tarjouksen viralliset säännöt niin sallivat tai muutoin tämän Tietosuojalausekkeen puitteissa.

Liiketoiminnan siirrot. Henkilötietojasi kohdellaan yrityksen omaisuushyödykkeenä ja niitä voidaan paljastaa tai siirtää kolmannelle osapuolelle ehdotetun tai todellisen oston, uudelleenorganisoinnin, myynnin, vuokraamisen, sulautuman, yhteishankkeen, nimityksen, fuusion tai muun tyyppisen hankinnan, luovutuksen tai rahoituksen yhteydessä, joka koskee mitä tahansa Subway-konsernin tai sen jaoksen osaa tai mitä tahansa sen omaisuushyödykettä tai osaketta, jotta voisit vastaisuudessakin saada samoja tuotteita ja palveluita kolmannelta osapuolelta tai jatkaa samaa tai samankaltaista asiakassuhdetta kolmannen osapuolen kanssa.

Lakisääteiset julkistamiset. Me saatamme paljastaa tietojasi, jos me uskomme, että lainsäädäntö, haaste tai muu oikeudellinen prosessi velvoittaa meitä toimimaan näin, jos me uskomme, että paljastaminen on tarpeen, jotta voisimme panna sopimuksiamme tai käytäntöjämme täytäntöön tai jos me uskomme, että paljastaminen auttaa meitä suojelemaan Subway-konsernin tai vieraidemme tai kumppaneidemme oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta.

Kun annat suostumuksesi. Me saatamme jakaa tietojasi muiden yritysten kanssa, jos annat meille siihen luvan tai jos ohjaat meidät jakamaan tiedot.

EVÄSTEET JA KOHDENNETTU MAINONTA

Käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita monenlaisiin käyttötarkoituksiin verkkosivustoillamme, sovelluksissamme ja sähköpostiviestinnässämme, jotta voimme tuottaa Subway-palveluja ja parantaa käyttökokemustasi. Evästeillä ja vastaavilla teknologioilla kerättyjen tietojen avulla me esimerkiksi tunnistamme sinut, mukautamme ja parannamme käyttökokemustasi ja tietoturvaa, analysoimme Subway-palveluidemme käyttöä, keräämme demografista tietoa käyttäjäkunnastamme, tarjoamme sinulle Subway-palveluitamme, seuraamme markkinointiohjelmien tuloksia ja tarjoamme kohdennettua mainontaa verkkosivullamme sekä muilla sivuilla internetissä. Saadaksesi lisätietoja evästekategorioista, joita me (ja palveluntarjoajamme) käytämme, ja siitä, miten niitä käytetään, klikkaa Evästeet & mainosasetukset.

Me käytämme myös analytiikka- ja jäljitystyökaluja, kuten Google Analyticsia, Adobe Marketing Cloudia, Facebook Custom Audiencea ja muita työkaluja, jotka auttavat meitä jäljittämään, segmentoimaan ja analysoimaan Subway-palveluiden käyttöä ja jotka auttavat meitä tai kyseisiä palveluntarjoajia tarjoamaan sinulle kohdennetumpaa Subwayn palveluiden mainontaa sekä muuta kohdennettua mainontaa yleisesti internetissä. Nämä työkalut voivat käyttää evästeitä, jäljitteitä, pikselitageja, lokitiedostoja ja muita teknologioita kerätäkseen ja säilyttääkseen muita tietoja, kuten käyttötietoja, laite- ja teknisiä tietoja ja sijaintitietoja. Me osallistumme myös Adobe Marketing Cloud Device -yhteistoimintaan voidaksemme ymmärtää paremmin sitä, kuinka käytät verkkosivuamme ja sovelluksiamme erilaisilla käyttämilläsi laitteilla, sekä tarjotaksemme sinulle räätälöityjä tarjouksia. Käy osoitteessa https://cross-device-privacy.adobe.com sinulle räätälöityjä tarjouksia. Käy osoitteessa https://cross-device-privacy.adobe.com saadaksesi lisätietoa siitä, kuinka Adobe tekee tämän. Voit kieltää verkkosivustoillamme tekemiesi aktiviteettien jakamisen Google Analyticsille asentamalla selaimeesi Google Analytics -lisäosan osoitteessa: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Älä seuraa: Joissakin selaimissa on “älä seuraa” -ominaisuus, joka kertoo verkkosivustolle, ettei sen tule seurata sinua. Emme tällä hetkellä vastaa tällaiseen signaaliin, ellei sitä ole tässä lausunnossa erikseen mainittu.

POIS JÄTTÄYTYMINEN

Evästeet ja muut teknologiat

Selaimesi saattaa antaa sinulle mahdollisuuden hallita evästeitä tai muita seurantatyökaluja. Hallintatavat riippuvat työkalusta. Jotkin selaimet voi määrittää kieltäytymään selainevästeistä. Jos estät evästeet, tietyt ominaisuudet sivustollamme eivät välttämättä toimi.

Voit hallita evästeasetuksiasi klikkaamalla Evästeet & mainosasetukset.

Lisäksi Self-Regulatory Program for Online Behavioral Advertising tarjoaa kuluttajille tapoja hallita joitakin verkkoon liittyviä valintoja täällä ja työkalun mobiilivalintojen hallintaan täällä. Eurooppalaisten käyttäjien tulee käyttää tätä linkkiä.

Huomaa, että tekemäsi valinnat ovat selain- ja laitekohtaisia.

Markkinointiviestintä

Voit estää markkinointia koskevat viestit seuraamalla estämistä koskevia ohjeita, jotka on sisällytetty meidän lähettämiimme markkinointisähköposteihin. Voit ottaa meihin yhteyttä myös käyttämällä yhteystietoja, jotka löytyvät yllä olevasta osiosta “Kuinka voit ottaa yhteyttä”. Käyttämistäsi Subwayn palveluista riippuen voit myös ehkä muuttaa viestintää koskevia asetuksiasi käyttämiesi verkkopalveluiden profiiliosiosta tai laitteesi asetuksista.

Jos estät meitä lähettämästä sinulle markkinointia koskevia sähköposteja, me saatamme yhä lähettää sinulle ostotapahtumiasi ja meillä luotuja tilejäsi koskevia viestejä sekä viestejä, jotka liittyvät kilpailuihin ja arvontoihin, joihin olet osallistunut. Yhdestä viestintämuodosta pois jättäytyminen ei tarkoita sitä, että olet jättäytynyt pois myös kaikista muista viestintämuodoista. Jos esimerkiksi kieltäydyt vastaanottamasta markkinointia koskevia sähköpostiviestejä, saatat silti saada markkinointia koskevia tekstiviestejä, jos olet suostunut vastaanottamaan niitä. Huomioi, että jos vastaanotat viestejä Subway®-toimiluvanhaltijalta, sinun täytyy kieltäytyä vastaanottamasta heidän viestejään suoraan.

Push-ilmoitukset

Jos mobiilisovelluksemme sallivat “push-ilmoitusten” lähettämisen, voit estää myös nämä ilmoitukset menemällä matkapuhelimesi asetuksiin ja painamalla mobiilisovelluksen “ilmoitukset”-valitsimen “pois päältä” -asentoon.

Palkkio- ja kanta-asiakasohjelmat

Yhdysvallat, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta ja Suomi. Subway® MVP -kanta-asiakasohjelmaan (Suomessa Subway Rewards®-kanta-asiakasohjelma) osallistuminen on vapaaehtoista; voit perua osallistumisesi Subway®-kanta-asiakasohjelmaan käyttämällä yllä olevassa osiossa “Kuinka voit ottaa yhteyttä” annettuja yhteystietoja. Jos teet näin, kaikki ohjelman kautta kerätyt tiedot poistetaan lukuun ottamatta niitä tietoja, jotka lainsäädäntö velvoittaa meitä säilyttämään ja joita tämän Tietosuojalausunnon loppuosa koskee. Huomioi, että saatamme säilyttää tiedot, jotka ovat peräisin muista vuorovaikutuksista, jotka eivät liity ohjelmiin.

Muut alueet. Jos haluat jättäytyä pois kanta-asiakasohjelmasta ja olet alueella, jota ylempänä ei ole mainittu, ota yhteyttä itsenäiseen hankintaorganisaatioon, joka on vastuussa ohjelman täytäntöönpanemisesta alueella, jolla rekisteröidyit. Näet luettelon kaikista itsenäisistä hankintaorganisaatioista ja niiden toiminta-alueista yllä olevasta osiosta “Kolmansilta osapuolilta saadut tiedot”.

Sovellusten seuranta-asetukset

Tietojen keräämisen estäminen poistamalla. Voit käyttää mobiililaitteesi poisto- ja sovellusprosesseja sekä sen tietojen hallinnointiprosesseja. Kun olet poistanut sovelluksen, kaikki sovellukseen tallennetut tiedot poistetaan, mukaan lukien kaikki aiemmin asettamasi asetukset, jotka koskevat sijaintitietoihin liittyviä lupia, sekä sen, oletko sallinut meidän lähettävän sinulle push-ilmoituksia. Kun sovellus ja asetukset on poistettu, sovellus ei enää lähetä push-ilmoituksia. Voit myös välttää käyttämästä sellaisia sovelluksen ominaisuuksia, jotka keräävät tietyn tyyppisiä tietoja. Jos olet Apple-käyttäjä, sovelluksemme avulla voit myös pyytää meitä poistamaan kaikki tilitietosi.

Sijaintitietojen lähettämisen estäminen. Voit ehkä säätää laitteesi asetuksia niin, että tietoja fyysisestä sijainnistasi ei jaeta sovellukseemme tai muihin sovelluksiin. Voit tehdä näin (a) ottamalla sijaintipalvelut pois käytöstä laitteen asetuksista; tai (b) kieltämällä tiettyjä verkkosivuja tai mobiilisovelluksia pääsemästä käsiksi sijaintitietoihin muuttamalla asiaankuuluvia asetuksia ja lupia mobiililaitteesi tai selaimesi asetuksista. Huomioi, että sijantisi voidaan päätellä WiFi- tai Bluetooth-asetuksiesi ja muiden laitteen asetusten perusteella. Saat lisätietoa laitteesi asetuksista.

LAILLISET OIKEUTESI

Tietyissä olosuhteissa ja riippuen asuinvaltiostasi sinulla voi olla sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisia oikeuksia henkilötietoihisi liittyen. Sinulla voi olla oikeus:

Päästä käsiksi henkilötietoihisi. Voit pyytää pääsyä henkilötietoihisi. Tekemällä näin saat kopion henkilötiedoista, joita me säilytämme sinusta, ja tietoja siitä, miten käsittelemme niitä.

Muokkaa tai päivitä henkilötietojasi. Me pyrimme varmistamaan, että hallussamme olevat henkilötiedot ovat tarkkoja, ajantasaisia ja täydellisiä. Jos uskot, että sinua koskevat henkilötiedot ovat epätarkkoja, epätäydellisiä tai vanhentuneita, voit pyytää meitä korjaamaan kyseiset tiedot.

Henkilötietojesi poistaminen. Voit pyytää meitä hävittämään tai poistamaan henkilötietoja, joita me säilytämme sinusta, tiettyjä poikkeuksia lukuun ottamatta.

Huomioi, että jos olet Subway® MVP Rewards -jäsen (Suomessa, Subway Rewards®-jäsen), poistamispyyntö voi vaatia tilisi poistamista. Kun se on tehty, sitä ei voida kumota.

Vastusta henkilötietojesi käsittelyä. Tietyissä olosuhteissa sinulla on ehkä oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä meidän toimestamme.

Oikeus kieltäytyä myynnistä/jakamisesta/kohdennetusta mainonnasta.

Jotkin osavaltiot vaativat, että kerromme sinulle, jos myymme henkilötietoja kolmansille osapuolille rahaa tai muuta arvokasta vastaan, jos jaamme henkilötietoja kontekstit ylittävää käyttäytymiseen perustavaa mainontaa varten tai jos käytämme henkilötietoja kohdennettuun mainontaan. Emme myy henkilötietoja rahaa vastaan, mutta osallistumme kohdennettuun mainontaan ja jotkin markkinointitavat verkkosivuillamme voidaan lukea tietojen myynniksi tai jakamiseksi tiettyjen osavaltioiden lakien mukaan. Emme myy alle 16-vuotiaita koskevia henkilötietoja rahaa tai muuta arvokasta vastaan. Joillakin hallintoalueilla sinulla on oikeus kieltää henkilötietojesi myynti jaa jakaminen. Voit lähettää pyynnön klikkaamalla tätä ja noudattamalla ohjeita. Lisäksi jotkin selaimet antavat sinun kertoa verkkosivuille, ettei tietojasi saa jakaa kontekstit ylittävää käyttäytymiseen perustuvaa mainontaa varten. Lue täältä miten voit määrittää tämän asetuksen. Valinnat ovat selain- ja laitekohtaisia. Jos haluat estää kontekstit ylittävän käyttäytymiseen perustuvan mainonnan, voit myös hallita valintojasi linkistä Evästeet & mainosasetukset sivun alalaidassa.

Tietojen siirrettävyys. Voit pyytää henkilötietojesi siirtoa itsellesi tai kolmannelle osapuolelle. Me annamme tietosi sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle jäsennetyssä, yleisesti käytetyssä ja koneluettavassa muodossa.

Muutoksenhakuoikeus. Jos Subway hylkää pyyntösi, sinulla voi olla oikeus hakea hylkäykseen muutosta kohtuullisen ajan kuluessa. Jos haluat hakea muutosta, ota meihin yhteyttä yllä olevan osion “Kuinka voit ottaa yhteyttä“ mukaisesti.

Huomaa, että kaikki yllä kuvatut oikeudet eivät ole ehdottomia, eivätkä ne päde kaikissa tilanteissa. Joissakin tapauksissa saatamme rajoittaa tai hylätä pyyntösi, koska laki antaa siihen oikeuden tai velvoittaa siihen, tai jos emme pysty luotettavasti todentamaan henkilöllisyyttäsi. Emme syrji henkilöitä, jotka käyttävät lainsäädännön suomia tietosuojaoikeuksiaan. Oikeuksiesi käyttäminen. Voit käyttää näitä oikeuksiasi lähettämällä pyynnön tällä verkkolomakkeellamme ja seuraamalla ohjeita. Voit myös soittaa maksuttomaan numeroomme 800-888-4848. Tarkenna pyynnössäsi se, mitä oikeutta haluat käyttää, sekä pyyntösi laajuus. Me saatamme pyytää sinulta tiettyjä tietoja, joiden avulla me voimme varmentaa henkilöllisyytesi ja käsitellä pyyntösi. Näitä tietoja ovat nimesi, sähköpostiosoitteesi ja asuinmaasi. Jos me emme kykene varmentamaan henkilöllisyyttäsi, me saatamme kieltäytyä täyttämästä pyyntöäsi.

Oikeuksiesi käyttäminen. Voit käyttää näitä oikeuksiasi lähettämällä pyynnön tällä verkkolomakkeellamme ja seuraamalla ohjeita. Voit myös soittaa maksuttomaan numeroomme 800-888-4848. Tarkenna pyynnössäsi se, mitä oikeutta haluat käyttää, sekä pyyntösi laajuus. Me saatamme pyytää sinulta tiettyjä tietoja, joiden avulla me voimme varmentaa henkilöllisyytesi ja käsitellä pyyntösi. Näitä tietoja ovat nimesi, sähköpostiosoitteesi ja asuinmaasi. Jos me emme kykene varmentamaan henkilöllisyyttäsi, me saatamme kieltäytyä täyttämästä pyyntöäsi.
  • Huomioi, että Subway®-ravintolat toimivat luvakepohjaisesti, ne ovat itsenäisessä omistuksessa ja että niiden liiketoimintaa hoidetaan itsenäisesti. Ne käsittelevät henkilötietoja omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia Subway®-ravintolan käsittelemien tietojen suhteen, tee pyyntö paikallisessa toimilupaomisteisessa ja -hoidetussa myymälässä. Me teemme yhteistyötä toimiluvan omistajan kanssa pyyntösi käsittelemiseksi siinä määrin, kuin sovellettava laki sitä vaatii.
Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme, sinulla saattaa olla oikeus tehdä valitus paikalliselle valvontaviranomaisellesi.

KANSAINVÄLISET SIIRROT

Koska toimintamme on maailmanlaajuista, henkilötietojasi saatetaan siirtää Yhdysvaltoihin ja muihin maihin ja käsitellä siellä. Nämä maat eivät ehkä tarjoa samantasoista tietosuojaa kuin kotimaasi. Subway-konsernin tietosuojakäytännöt noudattavat kaikkia sovellettavia maan ja osavaltion tietosuoja- ja turvallisuuslakeja sekä paikallisia tietosuoja- ja turvallisuuslakeja.

Niiden asiakkaiden osalta, joiden Subway-palveluiden käyttö johtaa henkilötietojen siirtämiseen Euroopan talousalueelta (ETA), Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Sveitsistä tai muilta tietojen käsittelyä koskevia lakeja käyttäviltä hallintoalueilta maihin, joissa soveltuvaa lakia ei ole, me tukeudumme yhteen tai useampaan seuraavista oikeudellisista mekanismeista: EU:n ja Yhdysvaltojen välinen tietosuojakehys, EU:n ja Yhdysvaltojen välisen tietosuojakehyksen Isoa-Britanniaa koskeva lisäys ja Sveitsin ja Yhdysvaltojen välinen tietosuojakehys (yhdessä ”tietosuojakehys”), mallisopimuslausekkeet ja yksilön suostumus.

Seuraavilla Subway-yhteisöillä on tietosuojakehyksen mukainen sertifiointi:
  • Franchise World Headquarters, LLC
  • Doctor’s Associates LLC
  • FWH Technologies, LLC
  • Subway Franchisee Advertising Fund Trust, Ltd.
  • Subway IP LLC
  • Subway Real Estate, LLC
  • Subway Realty, LLC
Näitä Subway-yhteisöjä koskevat Yhdysvaltain kauppakomission tutkinta- ja täytäntöönpanovaltuuksia, ja ne ovat sitoutuneet soveltamaan tietosuojakehyksen periaatteita kaikkiin tietosuojakehyksen perusteella siirrettäviin henkilötietoihin. Mikäli kyseisiä henkilötietoja siirretään toiselle yhteisölle, siirtävä Subway-yhteisö on edelleen vastuussa vastaanottajan tekemistä tietosuojakehyksen periaatteiden vastaisista toimista. Täällä on lisätietoja tietosuojakehyksestä ja luettelo siihen osallistuvista yhteisöistä. Kun siirrämme henkilötietojasi tietosuojakehyksen perusteella, sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi luovuttamista kolmansien osapuolten rekisterinpitäjille. Voit käyttää tätä oikeutta käyttämällä yhteystietoja, jotka löytyvät yllä olevasta osiosta “Kuinka voit ottaa yhteyttä ”.Mikäli sinulla on tietosuojakehyksen perusteella tehtävää henkilötietojesi käsittelyä koskevia kysymyksiä tai huolenaiheita, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteella privacy@subway.com. Jos et ole saanut meiltä vastausta tietosuojakehystä koskevaan kysymykseesi tai valitukseesi ajoissa tai tyydyttävällä tavalla, ota yhteyttä alla mainittuun asianmukaiseen itsenäiseen korvausmekanismiin:
  • Jos sijaintisi on EU:ssa – EU:n tietosuojaviranomaiset
  • Jos sijaintisi on Sveitsissä – Sveitsin liittovaltion tietosuoja- ja avoimuusvaltuutettu (FDPIC)
  • Jos sijaintisi on Isossa-Britanniassa – Tietovaltuutetun toimisto (ICO)
Joissakin tapauksissa saattaa olla mahdollista vedota tietosuojakehyksen periaatteiden oikeuttamaan velvoittavaan sovittelumenettelyyn.

KUINKA KAUAN ME SÄILYTÄMME TIETOJASI

Siinä määrin missä sovellettava lainsäädäntö niin sallii, me säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin (1) sen on tarpeen niihin tarkoituksiin, joita varten me hankimme ne ja niin kauan kuin se on tarpeen tämän Tietosuojalausunnon nojalla, tai (2) meillä on olemassa jokin muu oikeudellinen peruste, joka on esitetty tässä Tietosuojalausunnossa tai keräämishetkellä, mitä tulee kyseisten tietojen säilyttämiseen sen ajanjakson jälkeen, jonka osalta tietojen säilyttäminen on tarpeen, jotta tietojen hankkimisen alkuperäinen tarkoitus voitaisiin täyttää.

Me määritämme henkilötietojesi asianmukaisen säilytysajan henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluontoisuuden perusteella, henkilötietojesi luvattoman käytön tai paljastamisen aiheuttaman potentiaalisen haittariskin perusteella, niiden tarkoitusten perusteella, joita varten me käytämme henkilötietojasi, sen perusteella, voimmeko me saavuttaa nämä tarkoitukset muilla tavoin, sekä sovellettavien lakisääteisten vaatimusten perusteella.

LASTEN YKSITYISYYDENSUOJA

Palveluitamme ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaiden tai vastaavien vähimmäisikäisten lasten käyttöön hallintoalueesta riippuen.

Jos olet vanhempi tai laillinen huoltaja ja uskot, että olemme keränneet tietoja lapsestasi, ota meihin yhteyttä niin kuin on kuvattu yllä olevassa osiossa “Kuinka voit ottaa yhteyttä”.

Jos saamme tietoomme, että olemme tahattomasti keränneet alle 13-vuotiaan lapsen henkilötietoja tai vastaavien vähimmäisikäisten lasten henkilötietoja hallintoalueesta riippuen, me suoritamme tarpeelliset toimet poistaaksemme tiedot mahdollisimman pian.

TURVALLISUUTEMME

Käytämme soveltuvien lakien vaatimia kohtuullisia turvajärjestelmiä. Vaikka meillä on käytössä turvallisuusteknologioita ja -menettelytapoja, jotka auttavat pitämään henkilötietosi tuvassa, minkään järjestelmän ei voida taata olevan 100-prosenttisen turvallinen. Huomioi, että me emme voi varmistaa tai taata meille lähettämiesi tietojen tietoturvaa. Käytät Subway-palveluita ja annat meille tietosi omalla vastuullasi. Tilanteessa, jossa laki velvoittaa meitä kertomaan sinulle henkilötietojesi vuotamisesta, voimme ilmoittaa siitä sinulle sähköisesti, kirjallisesti tai puhelimitse, jos laki antaa siihen luvan.

KONSERNIMME YRITYKSET

Tässä on luettelo yhteisöistä, jotka saattavat osallistua henkilötietojesi käsittelyyn:

Doctor's Associates LLC
Franchise World Headquarters, LLC
FWH Technologies, LLC
SJ Marketing G.K.
Subway Brand Management & Consultant (Shanghai) Co., Ltd.
Subway Franchise Systems of Canada, ULC
Subway Franchisee Advertising Fund Trust B.V. Sucursal Argentina
Subway Franchisee Advertising Fund of Australia Pty. Ltd.
Subway Franchisee Advertising Fund of Canada Inc.
Subway Franchisee Advertising Fund Trust B.V.
Subway Franchisee Advertising Fund Trust Ltd.
Subway Franchisee Canadian Advertising Trust
Subway International B.V. - South Korea Branch
Subway International B.V. - Taiwan Branch
Subway International B.V.
Subway International B.V. Sucursal Argentina
Subway International B.V. Sucursal El Salvador
Subway International B.V. Philippines Branch
Subway International de Mexico, S. de R.L. de C.V.
Subway IP LLC
Subway Japan G.K.
Subway Japan Restaurants G.K.
Subway MyWay of Canada, ULC
Subway MyWay, LLC
Subway Partners Colombia C.V.
Subway Payment Services, LLC
Subway Payment Services Canada, ULC
Subway Realty Limited
Subway Realty of France EURL.
Subway Realty of Spain, S.L.U.
Subway Subs of Canada, ULC
Subway Systems Australia Pty. Ltd.
Subway Systems Colombia S.A.S.
Subway Restaurant Management (Shanghai) Co. Ltd.
Subway Systems Middle East FZ-LLC
Subway Systems Singapore Pte. Ltd.
Subway Vermietungs-und Servicegesellschaft mbH
Subway Vermietungs-und Servicgesellschaft G.m.b.H. -organizační složka (Czech Republic)

Kiitos kun luit tietosuojalausuntomme. Jos sinulla on kysyttävää tästä lausunnosta tai siitä, kuinka me käsittelemme henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä käyttäen osiossa “Kuinka voit ottaa yhteyttä” lueteltuja yhteystietoja. Osio sijaitsee tämän asiakirjan yläosassa.

Jos me emme pysty ratkaisemaan huolenaiheitasi, sinulla on oikeus ottaa yhteyttä tietoturvavalvontaviranomaiseen maassa, jossa asut tai työskentelet. Jos tietosuojasääntöjä on mielestäsi rikottu, voit viedä asian tuomioistuinten käsiteltäväksi.

Tilaa herkkuja helposti

Nyt Subit® helpommin kuin koskaan!