PERSONVERNERKLÆRING FOR SUBWAY GROUP

SIST ENDRET: 29. juni 2018


Ditt personvern er viktig for oss. Derfor har vi utviklet en personvernerklæring som beskriver hvordan vi innhenter, bruker, offentliggjør, overfører og lagrer opplysningene dine. Den vil også fortelle deg om rettighetene dine når det gjelder personopplysningene dine.


SLIK KONTAKTER DU OSS


Hvis du etter å ha lest denne personvernerklæringen ønsker å sende inn en forespørsel eller har spørsmål eller bekymringer knyttet til personvern, ta kontakt med:

The Subway Group Privacy Office
c/o Franchise World Headquarters, LLC
325 Sub Way
Milford, CT 06461
USA
Telefonnummer: (203) 877-4281 eller gratisnummer: 1-800-888-4848
Faks: (203) 783-7479
E-postadresse: privacy@subway.com


  1. OM DENNE ERKLÆRINGEN
  2. PERSONOPPLYSNINGER VI INNHENTER
  3. SLIK BRUKER VI PERSONOPPLYSNINGENE DINE
  4. DELE OPPLYSNINGENE DINE
  5. MÅLRETTET ANNONSERING
  6. UTMELDING
  1. DINE RETTIGHETER OG VALGMULIGHETER
  2. INTERNASJONALE OVERFØRINGER OG PRIVACY SHIELD
  3. HVOR LENGE VI BEHOLDER OPPLYSNINGENE DINE
  4. BARNS PERSONVERN
  5. VÅR SIKKERHET
  6. VÅRE KONSERNSELSKAPER



1. OM DENNE ERKLÆRINGEN - (Topp)

The Subway Group. Subway Group (vi, eller vår) består av en rekke selskaper, men er ikke begrenset til Subway IP, Inc. (eieren av vårt proprietære system for å opprette og drive restauranter for å åpne Subway®-restauranter over hele verden), FWH Technologies, LLC (eieren og lisensgiveren av SubwayPOS®-programvare for bruk i Subway®-restauranter over hele verden), Franchise World Headquarters, LLC (et tjenesteorientert selskap som tilbyr sentrale forretningsrelaterte tjenester til andre Subway Group-enheter), Subway®-franchisegivere (som tilbyr og selger franchiser over hele verden), og Subway® sine reklameenheter (som administrerer nasjonale og lokale annonseringsmidler og aktivitet og Subway®-restauranter og Subway®-franchisetakere over hele verden). Hvis du vil se en liste over Subway Group-enheter som kan komme i kontakt med dine personopplysninger, ser du delen “Våre konsernselskaper” nedenfor.

Hva denne erklæringen gjelder for.  Denne personvernerklæringen gjelder for personopplysningen som Subway Group innhenter når du samhandler med Subway®-merket på nett og ellers.  Dette omfatter informasjon innhentet gjennom våre nettsteder, Wi-Fi-tjenester eller liknende teknologi som tilbys i Subway®-restauranter, varemerkede sider på tredjepartsplattformer (dvs. sosiale nettverkstjenester), mobilapplikasjoner og gjennom våre direkte markedsføringskampanjer eller annen kommunikasjon, i tillegg til når du kjøper våre produkter, abonnerer på våre nyheter og tilbud, blir med i en av kampanjene våre eller kontakter kundestøtte (samlet, “Subway-tjenester”).

Hva denne erklæringen ikke gjelder for.  Denne erklæringen gjelder ikke for (1) Subway-tjenester som viser en annen personvernerklæring og (2) tredjeparters nettsteder, inkludert nettsteder som drives av Subway®-franchisetakere.  Subway®-restauranter er uavhengig eid og driftet av SUBWAY®-franchisetakere.  Hver restaurant er helt og holdent og på egen hånd ansvarlig for sitt juridiske og forskriftsmessige samsvar og denne personvernerklæringen gjelder ikke for Subway®-franchisetakere eller nettsteder eller mobilapper som de drifter.  Se Subway®-franchisetakeres personvernerklæring for informasjon om hvordan de bruker kundeinformasjon. Det kan også være tilfeller hvor vi har en kobling til tredjeparters nettsteder.  Hvis du velger å besøke de nettstedene, er ikke vi ansvarlige for personvernpraksisen eller innholdet på de nettstedene.  Vi oppfordrer deg til å se gjennom retningslinjene for personvern til de nettstedene før du sender inn personopplysningene dine.  Noen tredjeparter kan velge å dele sine brukeres personlige opplysninger med oss. Denne delingen styres av tredjepartsselskapets retningslinjer for personvern, og ikke denne personvernerklæringen.

Endringer i denne erklæringen.  Hvis vi gjør endringer i denne erklæringen, kommer vi til å gjøre tidligere versjoner tilgjengelige på forespørsel, slik at du kan se når endringer skjedde og hvor de er.  Hvis vi foretar noen vesentlige endringer i denne erklæringen, vil vi varsle deg via en melding på dette nettstedet eller via e-post (sendt til e-postadressen angitt i kontoen din).  Der gjeldende datavernlovgivning krever det, kommer vi også til å søke ditt samtykke angående eventuelle vesentlige endringer som påvirker hvordan vi bruker personopplysningene dine.  Vi oppfordrer deg til å periodisk gjennomgå denne siden for den nyeste informasjonen om vår personvernpraksis.

2. PERSONOPPLYSNINGER VI INNHENTER - (Topp)

Personopplysningene vi innhenter faller inn i tre kategorier: (a) opplysninger du oppgav direkte til oss; (b) informasjon vi innhenter gjennom automatiserte metoder; og (c) informasjon vi innhenter fra tredjeparter.

Informasjon du oppgir direkte

Når du bruker Subway-tjenester, kan vi be deg om å oppgi visse personlige opplysninger for å få skaffe deg våre produkter eller bruke tjenestene våre.  De personlige opplysningene vi innhenter fra deg avhenger av karakteren av samhandlingen din med oss eller Subway-tjenesten du bruker, men kan omfatte følgende:

  • Kontaktopplysninger. Vi kan innhente personlig- og/eller forretningskontaktinformasjon, inkludert fornavn, etternavn, postadresse, telefonnummer, faksnummer, e-postadresse og andre tilsvarende opplysninger.
  • Betalingsinformasjon. Hvis du foretar et kjøp på nett, må du oppgi et kreditt-/debetkortnummer og relaterte økonomiske opplysninger (slik som utløpsdato, sikkerhetskode og faktureringsadresse), eller en annen betaling (for eksempel via ditt Subway®-kort Card), avhengig av typen betaling du velger.
  • Kontoinformasjon. Vi innhenter informasjon, som for eksempel brukernavn og passord når du oppretter en konto, tar deg tilgang til tjenestene våre eller kjøper produktene våre.  Kontoinformasjon kan også inkludere hvordan du kjøpte eller registrerte deg for Subway-tjenester, transaksjonene dine, fakturerings- og støttehistorikk ifm. Subway-tjenestene du bruker og alt annet som er relatert til kontoen du oppretter.
  • Bruksdata. Dette er personopplysningene vi innhenter om deg når du bruker Subway-tjenestene, som kan omfatte informasjon om datoen og tidspunktet du logget deg på og opplysninger om tredjeparters applikasjoner og reklame du mottar.
  • Markedsføring og kommunikasjon. Vi kan også innhente dine preferanser når det gjelder å motta markedsføring fra oss og våre tredjeparter.
  • Sikkerhetsinformasjon. Vi innhenter bruker-ID-er, e-postadresser og liknende sikkerhetsinformasjon påkrevd for godkjenning og tilgang til Subway®-kontoene dine.
  • Informasjon gjennom sosiale medier. Du kan også bli gitt valget om å koble til Facebook-kontoen din eller andre sosiale medier-kontoer gjennom Subway-tjenester.  Din bruk av disse funksjonene kan føre til innsamling eller deling av informasjon om deg, avhengig av funksjonen.  Disse funksjonene kan for eksempe innhente IP-adressen din, hvilken side på nettstedet vårt du besøker, og kan plassere en informasjonskapsel for å gjøre det mulig for funksjonen å fungere riktig.  De kan også tillate å la tredjeparters sosiale medietjenester gi oss informasjon om deg, inkludert navn, e-postadresse og annen kontaktinformasjon.  Informasjonen vi mottar er avhengig av personverninnstillingene dine hos det sosiale nettverket.  Vi oppfordrer deg til å gjennom retningslinjene for personvern og innstillingene på de sosiale mediene for å sikre at du forstår informasjonen som innhentes, brukes og deles av de nettstedene.
  • Kundeservice, spørreundersøkelser og kampanjer. Det kan være anledninger da du gir oss ytterligere personopplysninger når du samhandler på nett eller via telefon eller post med våre kundestøttekanaler, når du deltar i våre kundeundersøkelser eller kampanjer; eller for å legge til rette for levering av Subway-tjenester eller for å hjelpe oss med å svare på forespørslene dine.  Typer ytterligere personopplysninger kan inkludere taleopptak, bilder og videoer.
  • Informasjon du oppgir om en tredjepart. Du kan bestemme deg for å gi oss en annen persons opplysninger (for eksempel navn, e-postadresse, adresse eller telefonnummer) slik at vi kan anbefale eller sende produkter eller tjenesten til den personen.  Lokal lovgivning kan kreve at du innhenter samtykke fra den personen for å kunne gi vedkommendes informasjon til Subway Group.  Vi kan igjen bruke informasjonen du oppgir i samsvar med denne personvernerklæringen. 
  • Hvis du ikke personopplysningene dine. I de tilfeller hvor loven krever at vi innhenter personopplysningene dine, eller i tilfeller hvor en kontrakt vi har med deg krever det, og du ikke oppgir informasjonen når du blir bedt om å gjøre det, er det ikke sikkert at vi er i stand til å utøve den kontrakten vi har eller prøver å inngå med deg (for eksempel for å kunne tilby deg våre produkter eller tjenester).  I dette tilfellet kan vi måtte avbryte kontrakten og følgelig varsle deg.

Informasjon som innhentes automatisk

Når du besøker eller samhandler med Subway-tjenester samt eventuelle tredjepartsannonsører og/eller tjenesteleverandører, kan vi bruke en rekke teknologier som automatisk eller passivt innhenter informasjon om din nettaktivitet.  Denne informasjonen kan innhentes på følgende måter:

  • Enhetsdata og tekniske data. Vi innhenter teknisk informasjon når du besøker våre nettsteder eller bruker våre mobilapplikasjoner eller tjenester.  Dette inkluderer informasjon som din Internet Protocol (IP)-adresse, påloggingsdata, typen mobilenhet du bruker, enhetens operativsystem og nettlesertype, tidssoneinnstillinger og lokasjon, språk, en unik enhetsidentifikator, adressen til det henvisende nettstedet, banen du tok deg gjennom våre nettsteder og annen informasjon om økten din på våre nettsteder.

  • Informasjonskapsler og andre teknologier.  Vi og våre tredjeparts tjenesteleverandører bruker teknologier som informasjonskapsler, nettvarder, unike annonseidentifikatorer og mobilenhetsidentifikatorer for å innhente informasjon om bruken av våre nettsteder og mobiltjenester.  Dette omfatter, for eksempel, informasjon fra offentlige databaser eller dataaggregatorer som kan inkludere demografisk informasjon, medieforbruk, tidligere kjøp, handlevaner, informasjon om lojalitetsprogram eller livsstilspreferanser.  Hvis du ønsker mer informasjon, inkludert typene informasjonskapsler som finnes på Subway®-nettsteder og hvordan du kontrollerer informasjonskapsler, leser du Subway Groups informasjonskapselpolicyher og delen “Målrettet annonsering” nedenfor.

  • Geolokasjonsdata.  Vi kan innhente informasjon om din lokasjonen når enheten din er konfigurert til å oppgi stedsinformasjon. GPS-signalet til enheten din lar oss for eksempel vise deg den nærmeste Subway®-restauranten. For å hjelpe oss med å tilby nærhetsbasert markedsføring og andre lokasjonsbaserte tjenester, bruker vi vår tjenesteleverandør Googles Maps API i henhold til Googles vilkår for bruk, som du godtar. De fleste mobile enheter og datamaskinsystemer gjør deg i stand til å trekke tilbake samtykket til at vi innhenter informasjon gjennom nettleseren eller enhetsinnstillingene dine. Hvis du ønsker å trekke tilbake Google Maps API-tillatelsesinnstillingen, følger du prosedyren i Googles vilkår for bruk.  Hvis du har spørsmål om hvordan du hindrer at vi innhenter nøyaktig informasjon om hvor du befinner deg, anbefaler vi at du tar kontakt med mobilleverandøren din, enhetsprodusenten eller nettleserleverandøren din.  Noen nettjenester og i restaurant-teknologi vil kanskje ikke fungere riktig uten informasjon om hvor du befinner deg. 

Informasjon mottatt fra tredjeparter

Vi kan innhente informasjon om deg fra andre selskaper og organisasjoner, deriblant offentlige databaser, sosiale medieplattformer, våre tredjeparts markedsføringspartnere eller ulike uavhengige kjøpsorganisasjoner opprettet til fordel for Subway®-franchisetakere. 

Uavhengige kjøpsorganisasjoner tilbyr en rekke støttefunksjoner til Subway®-franchisetakere i den regionen.  Støttefunksjoner kan omfatte, men er ikke begrenset til, administrering av lojalitets- og gavekortprogrammer, der vi kan jobbe med uavhengige kjøpsorganisasjoner i felles markedsføringsarbeid i forbindelse med de programmene.  De uavhengige kjøpsorganisasjonene vi jobber med er Independent Purchasing Cooperative, Inc. (USA, dets territorier og Canada), Independent Purchasing Company (Australasia) Ltd. (Asia, Australia og New Zealand), Latin American and Caribbean Independent Purchasing Company (Latin-Amerika og Karibien), Independent Purchasing Company Europe Limited (Europa) and Middle East Independent Purchasing Company Ltd. (MEIPC) (Midtøsten).

Vi kan også innhente informasjon som er offentlig tilgjengelig.  Vi kan for eksempel innhente informasjon om deg når du samhandler med oss gjennom sosiale medier.  Ved å innhente ytterligere informasjon om deg, kan vi korrigere unøyaktig informasjon, forbedre sikkerheten til transaksjonene dine og gi deg produktanbefalinger og spesialtilbud som mer sannsynlig vil være av interesse for deg.

Kombinert informasjon

Vi kan kombinere informasjonen vi mottar om deg, inkludert informasjon du oppgir direkte til oss og informasjon vi automatisk innhenter gjennom Subway-tjenester, i tillegg til informasjon innhentet gjennom andre datamaskiner eller enheter som du bruker, fra andre nettbaserte eller frakoblede kilder og fra tredjeparter. Hvis vi kombinerer personopplysningene dine og ikke-personlig informasjon, vil vi behandle den kombinerte informasjonen som personopplysninger i samsvar med denne personvernerklæringen.

Anonym og samlet informasjon

Anonymisert og samlet informasjon identifiserer ikke en spesifikk person og er ikke personopplysninger. Vi bruker denne typen informasjon for en rekke funksjoner, inkludert måling av brukeres interesse i og bruk av Subway-tjenester, utførelse av interne analyser, dataanalyser og forskning. Vi kan også dele anonymisert og samlet informasjon med tredjeparter for vårt eller deres formål, men ikke noe av denne informasjonen kan gjøre det mulig for noen å identifisere deg eller finne ut noe annet personlig om deg.

3. JURIDISK GRUNNLAG FOR HVORDAN VI BRUKER PERSONOPPLYSNINGENE DINE - (Topp)

Vi kan bruke informasjonen vi innhenter på følgende måter.

For å tilby tjenestene våre og inngå kontakt med deg:

  • utføre forespørslene dine, oppfylle bestillinger og behandle betalinger for våre produkter og tjenester;
  • kommunisere med deg om dine bestillinger, kjøp eller kontoer hos oss, inkludert håndtering av eventuelle forespørsler, spørsmål eller kommentarer du måtte ha;
  • tilby nettjenester til deg, som omfatter våre nettsteder og/eller mobilapplikasjoner; og
  • tilby kundestøtte, inkludert behandling og bekymringer om tjenestene våre.

For å markedsføre til deg, forbedre våre tjenester og for følgende legitime forretningsformål:

  • fortelle deg om våre produkter og tjenester, konkurranser, tilbud, kampanjer eller spesielle begivenheter som vi tror kan være av interesse for deg når du deltar i et Subway®-lojalitetsprogram;
  • personlig tilpasse din brukeropplevelse i våre restauranter og på våre nettbaserte tjenester;
  • verifisere identiteten din eller kommunisere med deg om dine aktiviteter i forbindelse med Subway-tjenester;
  • administrere virksomheten vår, deriblant utvikling av nye produkter og tjenester, utføring av forbruker- og operasjonsanalyse, og vurdering av effektiviteten av salg, markedsføring og annonsering;
  • bruke analyse- og profileringsteknologi til å personlig tilpasse brukeropplevelsen din; levere innhold (inkludert reklame) som er tilpasset dine interesser og for å la deg vite hvordan du bruker Subway-tjenester (se “MÅLRETTET ANNONSERING” nedenfor for mer informasjon);
  • koble til eller kombinere med informasjon vi mottar fra andre for å forstå dine behov, bruke for interessebasert eller målrettet annonsering eller remarketing på dine datamaskiner eller andre enheter;
  • sørge for sikkerheten til våre nettverk og systemer, inkludert å hjelpe med å diagnostisere tekniske problemer og tjenesteproblemer, feilsøke problemer, feil eller defekter relatert til kontoen din eller aktivitetene dine;

For å overholde gjeldende lov:

  • beskytte mot svindel og annen kriminalitet, krav og ansvar;
  • overholde juridiske forpliktelser og retningslinjene våre;
  • opprette eller forsvare et juridisk krav; og
  • overvåke og rapportere samsvarsproblemer.

For allment hensyn:

  • vi kan bruke personopplysningene dine hvis vi på rimelig måte mener at det er et iboende sikkerhets- eller produktproblem som vi enten må offentliggjøre til deg eller myndighetene, og bruken av informasjonen din vil forebygge eller potensielt minimere faren overfor deg eller andre.

Med ditt samtykke (der gjeldende lov krever det), kan vi bruke informasjonen vi innhenter til følgende formål:

  • for å sende deg e-post eller tekstmeldinger om produktene og tjenestene, konkurranser, tilbud, kampanjer eller spesielle begivenheter som vi tror kan være av interesse for deg;
  • for å sende deg e-post eller tekstmeldinger om produktene og tjenestene til våre forretningspartnere;
  • tilby stedsbaserte tjenester;
  • bruke informasjonskapsler og liknende teknologier.

Vi kan bruke informasjonen vi innhenter om deg på andre måter, som vi kommer til å fortelle deg om når vi innhenter den, og vi vil be om ditt samtykke hvis loven krever det.

4. DELE OPPLYSNINGENE DINE - (Topp)

Vi selger ikke noen av personopplysningene dine, inkludert navn, e-postadresse eller kredittkortinformasjon til noen tredjepart.

Men vi kan dele informasjonen innhentet fra eller om deg med følgende kategorier av selskaper på følgende måter:

Innen Subway Group

Subway Group kan dele opplysningene dine blant våre enheter for å administrere våre lojalitetsprogrammer, behandle bestillinger og forespørsler og utvide og markedsføre våre produkt- og tjenestetilbud. Medlemmer av Subway Group som mottar personopplysningene dine er ikke autorisert til å dele opplysningene, unntatt som fastsatt i denne personvernerklæringen.

Med tredjeparter

Subway®-franchisetakere og utviklingsagenter. Hvis du velger å kontakte oss eller sende inn en spørreundersøkelse om opplevelsen din i en Subway®-franchisetakers restaurant, kan vi dele informasjonen din med Subway®-franchisetakeren slik at de kan ta seg av forespørselen, komplimentet eller klagen din. Vi kan også dele informasjonen din med utviklingsagenter som fører tilsyn med driften av en restaurant. Utviklingsagenter er uavhengige kontraktører for Subway®-franchisegiveren som er ansvarlige for veksten av en franchise i et spesifikt område. 

Uavhengige kjøpsorganisasjoner. Avhengig av regionen din kan vi dele personopplysningene dine med gjeldende uavhengige kjøpsorganisasjon i markedet ditt og deres datterselskaper i forbindelse med nettkjøp, registrering av gavekort og administrasjon av lojalitetsprogrammer.

Tredjeparts tjenesteleverandører.  Vi kan dele personopplysningene dine med leverandører som tilbyr tjenester til oss, som for eksempel forretningsmessige, fagmessige eller tekniske støttefunksjoner.  Dette inkluderer, men er ikke begrenset til: tjenesteleverandører som er vert for eller driver Subway-tjenester; betalingsbehandlere, databehandlingstjenester eller andre IT-tjenester; utføring av forskning og analyse, tilbydelse av tjenester knyttet til administrasjon av kundeopplevelse og personlig tilpasning av individuelle kundeopplevelser.  Vi tillater ikke at disse leverandørene bruker eller deler disse opplysningene for noe formål annet enn for å levere tjenester på våre vegne.

Andre tredjeparter: Personopplysningene dine kan også deles med våre sponsorer, partnere, annonsører, annonseringsnettverk, annonseringsservere og analyseselskaper eller andre tredjeparter i forbindelse med markedsføring, kampanjetilbud og andre tilbud, samt produktinformasjon.  Opplysningene dine kan også deles med tredjeparter vi identifiserer på tidspunktet du oppgir personopplysningene dine eller ellers med ditt samtykke.

Konkurranser og kampanjer:  Hvis du velger å bli med i en av våre konkurranser eller andre kampanjer, kan vi offentliggjøre opplysningene dine til tredjeparter eller til allmennheten i forbindelse med administrering av en slik kampanje, som påkrevd av loven, som ellers tillatt av kampanjens offisielle regler, eller ellers i samsvar med denne personvernerklæringen.

Forretningsoverføringer.  Personopplysningene dine regnes for å være en ressurs for bedriften, og kan ikke deles med eller overføres til en tredjepart ved et foreslått eller faktisk oppkjøp, reorganisering, salg, leie, fusjon, fellesprosjekt, tilordning eller andre typer oppkjøp, avhending eller finansiering av hele eller deler av vår bedrift eller av bedriftsressurser eller andeler (også i sammenheng med konkurs eller lignende prosess) av Subway Group eller en del av denne, for at du skal kunne fortsette å motta samme produkter og tjenester fra, eller for å fortsette samme eller lignende forhold med tredjeparten.

Juridiske fremlegginger. Vi kan offentliggjøre informasjonen din hvis vi mener at offentliggjøringen er påkrevd av loven, en stevning eller andre rettslige skritt, hvis vi mener at offentliggjøringen er nødvendig for å håndheve våre avtaler eller retningslinjer, eller hvis vi mener at offentliggjøringen vil hjelpe oss med å beskytte rettighetene, eiendommen eller sikkerheten til Subway Group eller våre kunder eller partnere.

Når du samtykker.  Vi kan dele informasjonen din med andre selskaper hvis du gir oss tillatelse eller instruerer oss om å dele informasjonen.

5. MÅLRETTET ANNONSERING - (Topp)

Vi bruker tredjeparters analyse- og sporingsvektøy, slik som Google Analytics, Adobe Marketing Cloud, Facebook Customer Audience og andre, til å hjelpe oss med å spore, segmentere og analysere bruken av Subway-tjenestene, og til å hjelpe oss eller de tredjepartene med å forsyne mer målrettet annonsering til deg på Subway-tjenestene og på Internett.  De verktøyene kan bruke teknologi, som for eksempel informasjonskapsler, nettvarder, pikseltagger, loggfiler, Flash-informasjonskapsler eller andre teknologier for å innhente og lagre ikke-personlig informasjon.

På vår forespørsel innhenter og deler disse tredjepartene bruksinformasjon om besøk til nettstedene våre, de måler og undersøker effektiviteten av annonsene våre, sporer sidebruk og baner som følges i løpet av besøk på nettstedene våre, hjelper oss med å målrette våre Internett-bannerannonser på nettstedene våre og andre nettsteder, og spore bruken av Internett-bannerannonser og andre koblinger fra våre markedsføringspartneres nettsteder til våre nettsteder. De kan også kombinere informasjonen de innhenter fra din samhandling med Subway-tjenester med informasjon de innhenter fra andre kilder.

Vi har ikke tilgang til, eller kontroll over, disse tredjepartenes bruk av informasjonskapsler eller andre sporingsteknologier. For å finne ut mer om annonseringsvalgene dine i forbindelse med innhenting av og bruk av opplysningene dine, ser du Subway Groups informasjonskapselpolicy her. Du kan også gå til Adobe-nettstedet for mer informasjon om sporing på tvers av enheter og/eller for å koble fra enhetene dine.

6. UTMELDING - (Topp)

Informasjonskapsler og andre teknologier

Hvis du ønsker å finne ut hvordan du melder deg av disse tjenestene, ser du Subway Groups informasjonskapselpolicy her.

Markedsføringskommunikasjon

Hvis du har godtatt å motta markedsføringskommunikasjon fra oss, kan du melde deg av senere ved å følge avmeldingsinstruksjonene i markedsføringskommunikasjonen vi sender deg. Du kan også kontakte oss ved å bruke kontaktinformasjonen i “Slik kontakter du oss”-delen ovenfor.  Avhengig av Subway-tjenestene du bruker, kan du også ha evnen til å endre kommunikasjonsinnstillingene dine i profildelen av nettjenesten du bruker eller i enhetsinnstillingene dine.  I de tilfeller hvor våre mobilapplikasjoner tillater levering av “push-varslinger”, kan du også melde deg av å motta disse varslingene ved å gå til mobiltelefoninnstillinger og sette “Varslinger”-bryteren i mobilapplikasjonen vår til “av”. 

Hvis du velger å ikke motta markedsføringskommunikasjon fra oss, kan vi fremdeles sende meldinger til deg om transaksjonene dine, eventuelle kontoer du har med oss og eventuelle konkurranser, premietrekninger du har registrert deg for.  Å velge å ikke motta en form for markedsføringskommunikasjon betyr ikke at du også har valgt å ikke motta andre former.  Hvis du for eksempel velger å ikke motta markedsføring på e-post, vil du fremdeles motta markedsføring-stektsmeldinger hvis du har valgt å motta disse. Vær oppmerksom på at hvis du mottar kommunikasjon fra en Subway®-franchisetaker, må du velge disse bort direkte.        

Lojalitetsprogram

USA og Canada.  Deltakelse i Subway®-lojalitetsprogrammet er frivillig. Du kan avslutte din deltakelse i Subway®-lojalitetsprogrammet ved å bruke kontaktopplysningene i delen “Slik kontakter du oss” ovenfor, i hvilket tilfelle alle opplysninger innhentet gjennom programmet vil bli slettet, utenom det vi er juridisk pålagt å beholde.  Vær oppmerksom på at data som har sin opprinnelse gjennom andre samhandlinger som ikke er en del av programmet, kan forbli hos oss.

Internasjonalt.  Hvis du ønsker å melde deg av et internasjonslat lojalitetsprogram, kontakter du den uavhengige kjøpsorganisasjonen som er ansvarlig for å administrere programmet i regionen hvor du er registrert.  Hvis du vil ha en liste over alle de uavhengige kjøpsorganisasjonene, ser du delen “Informasjon mottatt fra tredjeparter” ovenfor.

Innstillinger for appsporing

Meld deg av gjennom sletting. Du kan melde deg av all informasjon innhentet via vår(e) app(er) ved å avinstallere appen eller appene.  Du kan bruke de standard avinstallerings-, applikasjons- og dataadministrasjonsprosessene som er tilgjengelige gjennom mobilenheten din.  Når du har avinstallert appen, blir all informasjonen som er lagret i appen slettet, inkludert eventuelle innstillinger du konfigurerte tidligere for lokasjonstillatelser og om du har tillatt oss å sende deg push-varslinger.  Når appen er avinstallert og innstillingene slettet, vil push-varslinger fra appen stoppe.  Du kan også avstå fra å bruke applikasjonsfunksjoner som innhenter spesifikke typer data.

Lokasjons-avmeldingDu kan være i stand til å endre innstillingene på enheten din slik at informasjon om din fysiske lokasjon ikke sendes til oss eller tredjeparter ved (a) å deaktivere lokasjonstjenester i enhetsinnstillingene; eller (b) ved å nekte visse nettsteder eller mobilapplikasjoner tillatelse til å ta seg tilgang til lokasjonsinformasjon ved å endre de relevante innstillingene og tillatelsene i mobilenheten eller nettleserinnstillingene dine.  Vær oppmerksom på at lokasjonen din kan avledes fra dine Wi-Fi-, Bluetooth- og andre enhetsinnstillinger.  Se enhetsinnstillingene dine for mer informasjon.

7. DINE JURIDISKE RETTIGHETER - (Topp)

Under visse omstendigheter har du rettigheter under gjeldende datavernlover i forbindelse med personopplysningene dine.  Du har retten til å:

Ta deg tilgang til personopplysningene dineDu kan be om tilgang til personopplysningene dine.  Dette gjør deg i stand til å motta en kopi av personopplysningene vi har om deg og sjekke at vi behandler dem lovlig.  Du skal kunne få rimelig tilgang til personopplysningene dine ved å kontakte Subway Groups personvernombud vedrørende nøyaktigheten av personopplysningene dine. Legg merke til at vi skal kunne anmode om spesifikk informasjon fra deg for å sette oss i stand til å bekrefte din identitet og retten til tilgang samt for å søke etter og gi deg personopplysningene vi har om deg.

Din tilgangsrett til personopplysningene vi besitter om deg, er ikke absolutte.  Det er tilfeller der gjeldende lovverk eller lovbestemte krav tillater eller krever av oss at vi nekter tilgang til noen eller alle personopplysningene vi besitter om deg.  I tillegg vil det kunne være at personopplysningene er blitt tilintetgjort, slettet eller anonymisert.  Hvis vi ikke kan gi deg tilgang til personopplysningene dine kommer vi til å informere deg om grunnene til dette, betinget av eventuelle, rettslige eller lovbestemte begrensninger.

Endre eller oppdatere personopplysningene dine.  Vi har som mål å sikre at personopplysninger i vår besittelse, er nøyaktige, aktuelle og fullstendige.  Hvis du mener at personopplysningene om deg er uriktige, ufullstendige eller utdaterte, skal du kunne anmode om revisjon eller korrigering av disse opplysningene.  Vi kommer til å anstrenge oss rimelig for å revidere dem og, hvis nødvendig, å bruke rimelige anstrengelser for å informere agenter, tjenesteleverandører eller andre tredjeparter som er blitt gitt unøyaktige opplysninger, slik at opptegnelser i deres besittelse også kan korrigeres eller oppdateres.  Men vi forbeholder oss retten til ikke å endre mulige personopplysninger vi anser nøyaktige.

Sletting av personopplysningene dine.  Du kan be oss om å slette eller fjerne personopplysninger i de tilfeller hvor det ikke finnes noen juridisk grunn for oss til å fortsette å bruke dem.  Du har også retten til å be oss om å slette personopplysningene dine i de tilfeller hvor du på vellykket vis har utøvd din rett til å komme med innvendinger mot behandling (se nedenfor), i de tilfeller hvor vi kan ha behandlet opplysningene dine på ulovlig vis eller i de tilfeller hvor vi er pålagt å slette personopplysningene dine for å overholde loven.  Vær oppmerksom på at vi kanskje ikke alltid vil være i stand til å overholde forespørselen din om sletting av spesifikke juridiske grunner, som vi vil informere deg om når du kommer med forespørselen.

Komme med innvending mot behandling av personopplysningene dine. Du kan under visse omstendigheter ha rett til å komme med innvendinger mot at vi behandler opplysningene dine.  Denne retten gjelder når vi behandler personopplysninger basert på en legitim interesse (eller interessene til en tredjepart), som du kan komme med innvendinger mot hvis du føler det påvirker din fundamentale frihet og rettigheter.  Du har også retten til å komme med innvendinger i de tilfeller hvor vi behandler personopplysninger for direkte markedsføringsformål.  Men i noen tilfeller kan vi demonstrere at vi har overbevisende legitime grunner for å behandle opplysningene dine eller juridiske forpliktelser som overstyrer dine friheter og rettigheter.

Dataportabilitet.  Du kan be om overføring av personopplysningene dine til deg eller en tredjepart.  Vi vil levere til deg, eller til en tredjepart som du har valgt, opplysningene dine i et strukturert, vanlig brukt og maskinlesbart format.  Vær oppmerksom på at denne retten kun gjelder for automatiserte opplysninger som du innledningsvis ga samtykke til at vi kunne bruke, eller i de tilfeller hvor vi brukte informasjonen for å utføre en kontrakt med deg.

Personvernrettigheter til innbyggere i CaliforniaLoven i California lar innbyggere i California å forespørre visse opplysninger om hvordan deres personopplysninger blir delt med tredjeparter eller tilknyttede selskaper for direkte markedsføringsformål.  Hvis du er innbygger i California og ønsker å komme med en slik forespørsel, kontakter du oss på: privacy@subway.com og inkluderer Mine personvernrettigheter i California (“My California Privacy Rights”) i emnelinjen.

Vær oppmerksom på at hvis du velger å ikke motta markedsføringskommunikasjon fra oss, kan vi fremdeles sende meldinger til deg om transaksjonene dine, eventuelle kontoer du har med oss og eventuelle konkurranser eller premietrekninger du har registrert deg for.  Å velge å ikke motta en form for markedsføringskommunikasjon betyr ikke at du også har valgt å ikke motta andre former.  Hvis du for eksempel velger å ikke motta markedsføring på e-post, vil du fremdeles motta markedsføring-stektsmeldinger hvis du har valgt å motta disse. Vær oppmerksom på at hvis du mottar kommunikasjon fra en Subway®-franchisetaker, må du melde deg av disse direkte.

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å utøve noen av rettighetene fastsatt ovenfor.   Du vil måtte oppi spesifikk informasjon for å hjelpe oss med å bekrefte identiteten din.  Dette er et sikkerhetstiltak for å hjelpe med å sørge for at personopplysningene dine ikke blir offentliggjort til noen som ikke har rett til å motta dem.

8. INTERNASJONALE OVERFØRINGER OG PRIVACY SHIELD - (Topp)

På grunn av våre globale operasjoner kan personopplysningene dine bli overført til og behandlet i USA og andre land som kanskje ikke tilbyr samme datavern som hjemlandet ditt.  Subway Groups personvernpraksis er i samsvar med alle gjeldende nasjonale, føderale og lokale lover for datavern og -sikkerhet.

For våre kunder hvis bruk av Subway-tjenester fører til overføring av personopplysninger fra Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) eller Sveits til ikke-EØS-land, bruker vi en eller flere av følgende juridiske mekanismer: EU-U.S. Privacy Shield, Swiss-U.S. Privacy Shield, standard kontraktsklausuler og samtykket til enkeltpersoner.

Subway® Groups serviceenhet, Franchise World Headquarters (FWH), og våre andre forretningsforbindelser i USA, overholder EU-U.S. og Swiss-U.S. Privacy Shield-rammeverket, som fastsatt av USAs handelsdepartement angående overføring av personopplysninger fra EØS og Sveits til USA. Våre forretningsforbindelser i USA har bekreftet at de overholder Privacy Shield-prinsippene i forbindelse med varsling, valgmuligheter, ansvar for videreoverføring, sikkerhet, dataintegritet og formålsbegrensning, tilgang og regressrett ansvar.  Hvis det er en konflikt mellom vilkårene i denne personvernerklæringen og Privacy Shield-prinsippene, skal Privacy Shield-prinsippene gjelde.  For å finne ut mer om Privacy Shield-programmet og for å se på vår sertifiseringsside, kan du besøke https://www.privacyshield.gov.

Franchise World Headquarters og andre forretningsforbindelser i USA forplikter seg til å samarbeide med EUs datatilsyn (DPA) og sveitsiske Federal Data Protection and Information Commissioner (FDPIC) og til å følge råd som gis av slike myndigheter med tanke på menneskelige ressurser og ikke-menneskelige ressursdata som overføres fra EU og Sveits.

I samsvar med EU-US og Swiss-US Privacy Shield-prinsipper, forplikter Franchise World Headquarters og andre forretningsforbindelser i USA seg til løse klager om personvernet ditt og vår innhenting eller bruk av personopplysningene dine.  Personer i EU eller Sveits med klager eller henvendelser om denne personvernerklæringen bør først kontakte Subways personvernombud (se “Slik kontakter du oss” ovenfor).

Franchise World Headquarters og andre forretningsforbindelser i USA er underlagt etterforsknings- og håndhevningsmakten til Federal Trade Commission (FTC) i forbindelse med Privacy Shield.  Under visse omstendigheter, hvis klagen din ikke løses tilfredsstillende med oss direkte, kan du sende inn Privacy Shield-relaterte klager til ditt datatilsyn (DPA): http://ec.europa.eu/justice/data-protection/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm, som kommer til å opprette et panel for å undersøke og løse klager fremmet under Privacy Shield.  Vi kommer fullt og helt til å etterleve rådet som Datatilsynet gir og iverksette nødvendige tiltak for å rette opp all manglende etterlevelse av Privacy Shield-prinsippene. Slik uavhengige tvisteløsningsmekanismer er kostnadsfritt tilgjengelig for EU-borgere og sveitsiske statsborgere.  I tillegg kan du ha rett til å påberope bindende voldgiftsbehandling under Privacy Shield.

9. HVOR LENGE VI BEHOLDER OPPLYSNINGENE DINE - (Topp)

I den grad gjeldende lov tillater det, oppbevarer vi personopplysningene dine så lenge (1) som nødvendig for de formål vi innhentet dem for og i samsvar med denne personvernerklæringen eller (2) vi har et annet juridisk grunnlag, oppgitt i denne personvernerklæringen eller på tidspunktet for innhenting, for oppbevaring av opplysningene utover perioden nødvendig for å betjene det opprinnelige formålet personopplysningene ble innhentet for.  Hvis det juridiske grunnlaget for behandling av de dataene kun er basert på samtykke, kommer vi til å slette personopplysningene hvis det samtykket trekkes tilbake.

10. BARNS PERSONVERN - (Topp)

Våre tjenester er ikke tiltenkt for bruk av barn under 13 år eller tilsvarende minstealder avhengig av din jurisdiksjon. 

Hvis du er en forelder eller verge og mener at vi kan ha innhentet opplysninger om barnet ditt, tar du vennligst kontakt med oss som beskrevet i “Slik kontakter du oss”-delen ovenfor. 

Hvis vi oppdager at vi utilsiktet har innhentet personopplysningene til et barn under 13 år, eller tilsvarende minstealder avhengig av jurisdiksjonen, vil vi ta steg for å slette de opplysningene så fort som mulig.

11. VÅR SIKKERHET - (Topp)

Vi anerkjenner viktigheten av å opprettholde sikkerheten til personopplysningene dine.  Vi beskytter opplysningene dine ved hjelp av sikkerhetstiltak, inkludert fysiske, administrative og tekniske forholdsregler for å redusere risikoen for tap, misbruk, uautorisert tilgang, offentliggjøring eller endring av opplysningene dine.

Selv om vi har tatt i bruk sikkerhetsteknologier og prosedyrer for å hjelpe med å sikre personopplysningene dine, kan ikke noe system garanteres å være 100 % sikkert.  Vær oppmerksom på at vi ikke kan sørge for eller garantere sikkerheten til noe informasjon du overfører til oss.  Du bruker Subway-tjenester og gir oss opplysningene dine på egen risiko.

12. VÅRE KONSERNSELSKAPER - (Topp)

Her er en liste over våre enheter som kan være involvert i behandling av personopplysningene dine:

  • Doctor's Associates Inc.
  • Franchise World Headquarters, LLC
  • FWH Technologies, LLC
  • Sandwich and Salad Franchises of South Africa (Proprietary) Ltd.
  • SJ Marketing Kabushiki Kaisha
  • Subway Brand Management & Consultant (Shanghai) Co., Ltd.
  • Subway Franchise Systems of Canada, Ltd.
  • Subway Franchisee Advertising Fund of Australia Pty. Ltd.
  • Subway Franchisee Advertising Fund Trust B.V.
  • Subway Franchisee Advertising Fund Trust Ltd.
  • Subway Franchisee Canadian Advertising Trust
  • Subway Franchisee Gift Certificate Management Company, LLC
  • Subway International B.V. - Ecuador
  • Subway International B.V. - South Korea Branch
  • Subway International B.V. - Taiwan Branch
  • Subway International B.V.
  • Subway International B.V. Sucursal del Peru
  • Subway International de Mexico, S.A. de C.V. Subway IP Inc.
  • Subway Japan, Inc.
  • Subway MyWay of Canada, ULC
  • Subway MyWay, LLC
  • Subway Partners Colombia C.V.
  • Subway Realty e Desenvolvimento de Software do Brasil Ltda.
  • Subway Realty Limited
  • Subway Realty of France EURL
  • Subway Realty of Italy S.r.l.
  • Subway Realty of Spain, S.L.U.
  • Subway Realty of the Netherlands B.V. Merkezi Hollanda Istanbul Merkezi Şubesi
  • Subway Restaurant Management (Shanghai) Co., Ltd.
  • Subway Subs of Canada, Ltd.
  • Subway Systems Australia Pty. Ltd.
  • Subway Systems do Brasil Ltda.
  • Subway Systems India Private Limited
  • Subway Systems Middle East FZ-LLC
  • Subway Systems Singapore Pte. Ltd.
  • Subway Vermietungs-und Servicegesellschaft mbH
  • Subway Vermietungs-und Servicgesellschaft G.m.b.H. -organizachi slozka (Czech Republic)

Takk for at du leste personvernerklæringen vår.  Hvis du har spørsmål om denne erklæringen eller om hvordan vi behandler personopplysninger, tar du kontakt med oss ved å bruke kontaktopplysningene i “Slik kontakter du oss”, som befinner seg øverst i dette dokumentet.

Hvis vi ikke er i stand til å løse bekymringene dine, har du retten til å kontakte en tilsynsmyndighet med ansvar for datavern i landet du bor eller jobber i hvis du anser det slik at datavernregler er blitt brutt, eller søke et rettsmiddel gjennom domstolene.

Topp